nina derwael, de dag na het goud

  olympische spelen

  Belgen in actie

  nu live

  1. 08 uur 33. Basketbal: Cats al nagenoeg zeker reekshoofd. De Belgian Cats komen straks (10.20 u) nog in actie, maar door de resultaten uit de andere groepen kunnen we nu al concluderen dat ze sowieso reekshoofd zullen zijn bij de loting voor de kwartfinales. Enkel als ze met meer dan 43 punten verliezen tegen China missen ze het statuut van reekshoofd en kunnen ze bijvoorbeeld Spanje of de VS treffen. .
  2. 08 uur 27. Baanwielrennen. Op livestream 2 krijgen we zo meteen de start van het baanwielrennen, waar er met de teamsprint van de vrouwen vandaag al meteen een finale op het programma staat. .
  3. 07 uur 46. Belgen weer vanaf 10.20 uur. Het is nu even wachten op de volgende Belgen in Tokio. Om 10.20 uur stappen de Belgian Cats het parket op voor hun laatste groepsmatch. China is de tegenstander. In het atletiektoernooi is het vanaf 12.20 uur uitkijken naar Fanny Smets, Imke Vervaet, Kevin Borlée, Jonathan Sacoor en Paulien Couckuyt. .
  4. 07 uur 06. Situatie hockeytoernooi bij de vrouwen. In het vrouwenhockey is ook de tweede halvefinalist bekend. India is bij de laatste 4 na winst tegen Australië. Uitslagen/programma: - Duitsland - Argentinië 0-3 - Australië - India 0-1 - Nederland - Nieuw-Zeeland 11.30 uur - Spanje - Groot-Brittannië 14 uur .
  5. 06 uur 54. Beachvolleybal op Livestream 2. Om 7 uur is er beachvolleybal met de mannenmatch tussen Rusland en Chili. Te bekijken in Livestream 2 . .

  Hoofdpunten

  jupiler pro league

  voetbal