Belgen in actie

  nu live

  1. 12 uur 22. Killer van Casse verovert goud. Weer goud voor Japan bij de mannen in het judo. Nagase, de boeman van Casse, is in de finale te sterk voor Mollaei. De Japanse mannen lieten nog geen enkele titel liggen op de tatami. .
  2. 12 uur 13. Belgische 3x3 tegen Letland of Japan. Intussen is ook duidelijk geworden wie de Belgische mannen van het 3x3-basketbal zullen treffen in de halve finales, namelijk de winnaar van de match tussen Letland en Japan. Letland-Japan kun je om 13.45 uur volgen op  Livestream 1 . De halve finales worden morgen gespeeld. .
  3. 12 uur 02. BRONS voor Casse. De gouden droom van Matthias Casse is uiteindelijk een bronzen opluchting geworden. Hij sluit zijn olympisch toernooi, waar hij als topfavoriet aan begon, dan toch af met een medaille. Hij vloerde zijn Georgische tegenstander met een knappe ippon. .
  4. 11 uur 54. Meteen stunt voor de Cats. De Belgian Cats zijn met een knaller aan hun olympische toernooi begonnen. In het vierde kwart namen ze afstand van Australië, de nummer 2 van de wereld: 85-70. .
  5. 11 uur 47. Agbegnenou neemt revanche in het judo. In het judo bij de vrouwen tot 63 kilogram kregen we dezelfde finale als in Rio, maar deze keer met een ander resultaat. De Française Agnegnenou nam revanche op de Sloveense Trstenjak. .

  olympische spelen

  ander sportnieuws