Belgen in actie

  olympische spelen

  nu live

  1. 07 uur 30. Zeilduo Maenhaut-Geurts stijgt opnieuw. Isaura Maenhaut en Anouk Geurts zijn 4e geworden in de 3e race van de skiff 49er FX. In de stand is het Belgische duo opgerukt naar de 5e plaats. De Belgische vrouwen lijken mee te spelen voor een medaille. .
  2. 07 uur 25. Overzicht livestreams. Door vertragingen in het schema nog even herhalen wat u in onze livestreams kunt bekijken: - Livestream 1 : nu judo: de kwartfinale met Matthias Casse, daarna badminton met Lianne Tan - Livestream 2 : tennis met Alison Van Uytvanck - Livestream 3 : nu zeilen, vanaf 8 uur duiken vanaf de 10 meter-plank - Livestream 4 : 3x3 basketbal met de Belgian Lions, daarna het live-programma op één met mountainbike voor vrouwen .
  3. 07 uur 23. Casse is weer aan de beurt. Matthias Casse gaat zo meteen aan zijn kwartfinale tegen de Rus Choebetsov beginnen. Bekijk zijn kamp in Livestream 1 . .
  4. 07 uur 18. Duitse hockeywinst. Duitsland heeft in de poule van België met 5-1 gewonnen van Groot-Brittannië. Gisteren hadden de Duitsers nog met 1-3 verloren van de Red Lions.  .
  5. 07 uur 11. Tennis kan hervatten. Tokio droogt op. Het tennistoernooi kan er alleen maar blij om zijn. Alison Van Uytvanck kan dus weer de baan op. .

  ander sportnieuws