olympische tijdrit

  nu live

  1. 07 uur 21. Al 2 halvefinalistes in het tennis. In het tennis heeft Elina Svitolina zich geplaatst voor de halve finales in het enkelspel. De Russin versloeg de Italiaanse Giorgi in de kwartfinales in twee sets. Ook Marketa Vondrousova staat bij de laatste 4 na haar overwinning tegen de Spaanse Badosa. .
  2. 07 uur 03. Rugbyfinale Fiji vs Nieuw-Zeeland. In het rugby sevens hebben Fiji en Nieuw-Zeeland zich geplaatst voor de finale. Fiji was te sterk voor Argentinië (26-14), Nieuw-Zeeland stuurde Groot-Brittannië het bos in (29-7). Fiji is de titelverdediger.  .
  3. 07 uur 01. Tijdrit nu in Livestream 3 . Het spektakel in het tijdrijden is begonnen. Michel Wuyts en José De Cauwer leiden u in Livestream 3 van begin tot einde door het gewoel. .
  4. 06 uur 42. Wat kunnen Evenepoel en Van Aert? Om 7 uur beginnen de wielrenners aan hun tijdrit. De Syriër Ahmad Badreddin Wais rolt als eerste van het startpodium. Remco Evenepoel wordt om 7.59 uur op het appel verwacht, Wout van Aert om 9.08 uur. Bekijk de starttijden van alle deelnemers in het aritkel hierboven. .
  5. 06 uur 35. Gabriel De Coster in Livestream 2. Om 6.50 uur kunt u een spectaculaire sport bewonderen die niet veel op tv te zien is: kajak-slalom. Met Gabriel De Coster is er een Belgische deelnemer in de reeksen. De 24 deelnemers varen twee runs: de eerste om 6.50 uur, de tweede om 8 uur. De eerste 20 stromen door naar de halve finales. Bekijk De Coster in Livestream 2 en op één , met commentaar van Floris Geerts en Bram Peeters. .

  olympische spelen

  Belgen in actie

  Hoofdpunten