Ga naar de inhoud

BEKIJK - Pech achtervolgt PSG ook in het Parc des Princes met 4 ballen tegen de paal en lat: "Zo unfair"

 di 7 mei 2024 23:18
Het dubbeltje viel niet de kant op van PSG.

In Duitsland vonden ze al 2 keer het doelkader op hun weg, in hun thuishaven had dame fortuna het pas helemaal op PSG gemunt. Liefst 4 keer raakte PSG voor eigen volk het kader. Brute pech, want na de 1-0 in Dortmund werd het nu ook 0-1 in Parijs. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"We waren niet efficiënt", trapte verdediger Marquinhos dan ook een open deur in na de exit in de Champions League.

 

"Zij scoren twee keer, maar het ging over details. Wij hebben zelf veel meer kansen gekregen dan zij. Dortmund trapte die binnen, wij niet."

 

En toch wilde de Braziliaan de campagne niet afbranden. "We mogen veel positieve conclusies onthouden. We hebben veel hindernissen overwonnen en we zijn pas uitgeschakeld in de halve finales."

 

"In het begin van het seizoen geloofde niemand in ons. We zijn aan een nieuw project met een nieuwe trainer begonnen. We mogen nu niet alles weggooien."

 

"We verdienden de zege", sakkerde ook coach Luis Enrique. "We raakten in beide duels 6 keer het doelkader en hadden 31 schoten op doel. Het is ongelofelijk dat we niet gescoord hebben. Voetbal kan zo unfair zijn."

In de voorbije 5 jaar stonden we 4 keer in de halve finales. Uiteraard wilden we naar de finale, maar voetbal is soms niet rechtvaardig.

Nasser Al-Khelaïfi (voorzitter PSG)

"Maar ik moet Dortmund ook feliciteren. Ik hoop dat ze de finale winnen. Wij proberen hier iets positiefs te bouwen. Nu zijn we teleurgesteld, maar zo werkt sport en dat moeten we aanvaarden."

 

Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi moet zijn droom dus weer een jaartje uitstellen. "We verdienden meer, maar de bal wilde er gewoon niet in. We hebben alls gegeven."

 

"We zijn ontgoocheld, maar ik ben ook trots op mijn ploeg. In de voorbije 5 jaar stonden we 4 keer in de halve finales. Uiteraard wilden we naar de finale, maar voetbal is soms niet rechtvaardig."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: