olympische spelen

  nu live

  1. 00 uur 23. Kimeli strijdt meteen voor de medailles. Iets om (uiteraard) ook heel hard naar uit te kijken: vandaag schiet het atletiektoernooi uit de startblokken. Isaac Kimeli treedt op de 10.000 meter meteen aan in een wedstrijd om de medailles. Begin mei liep Kimeli in Stockholm nog de tweede Belgische tijd op die afstand, na Mohamed Mourhit. Nog in de avondsessie probeert de gemengde 4x400 meter-ploeg zich te plaatsen voor de finale. .
  2. 00 uur 14. Belgische vrouwen leggen kaarten op tafel. Welke Belgen vannacht (onze tijd) nog allemaal in de arena verwacht worden? De Belgian Cats (3 uur), BMX-ster Elke Vanhoof (3.15 uur), Fanny Lecluyse (finale 200 meter school om 3.41 uur), Emma Plasschaert... Klik op het artikel hierboven en lees wie wanneer aan zet is. .
  3. 00 uur 10. Detry en Pieters in Livestream 3. Van 0.30 uur tot 3 uur kunt u in Livestream 3 naar golf kijken.  .
  4. 00 uur 05. Eerst onze golfers! Net als gisteren komen onze golfers als eerste Belgen aan bod in Tokio.  Ditmaal is het Thomas Detry die de debatten voor ons land opent. Hij begint eraan om 0.41 uur.  Thomas Pieters wordt om 2.25 uur op het terrein verwacht. Pieters staat het beste gerangschikt, hij is gedeeld 3e na de eerste dag. .
  5. 00 uur . Dag 7! Het gaat razendsnel. Van elk moment moet je genieten. Het zijn uitspraken die u ongetwijfeld al meer dan eens gehoord hebt. Wel, voor de Olympische Spelen gelden ze meer dan ooit. Vandaag zijn we al aan de 7e wedstrijddag toe. Op deze pagina kunt u genieten van alle actie in Tokio. Welkom! .

  Belgen in actie

  Hoofdpunten