Belgen in actie

  olympische spelen

  10.20u: kwartfinale belgian cats

  nu live

  1. 09 uur 06. Baanwielrennen: Nederland boven in kwalificaties sprint. De Nederlanders hebben in de kwalificaties van de sprint bij de mannen hun suprematie die ze eerder lieten zien in de teamsprint bevestigd. Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen reden exact dezelfde tijd: 9"215, goed voor een olympisch record. Wereldrecordhouder Jason Kenny stelde teleur met amper de 8e tijd. In de volgende ronde worden de sprinters op basis van hun tijd in duels aan elkaar gekoppeld. .
  2. 09 uur 04. Golf De Roey 23e na dag 1. Manon De Roey heeft op de eerste dag van het golftoernooi een rondje par afgelegd. Haar score had nog iets beter kunnen ogen, maar 2 birdies werden later nog gevolgd door 2 bogeys. De Roey staat 23e, de Zweedse Sagstrom staat aan de leiding, met -5. .
  3. 08 uur 43. Overzicht livestreams. Op livestream 1 nemen we een kijkje naar de spierbundels op de piste, met de kwalificaties voor de keirin (v) en sprint (m). Om 11 uur is er de apotheose met de finale van de ploegenachtervolging, tussen Italië en Denemarken. Op livestream 2 springen we in de boksring, met een aantal halve finales en finales, op livestream 3 kun je de medaillerace in het zeilen 470 volgen. .
  4. 07 uur 14. Derwael straks live op Sporza! Alle olympische atleten moeten ten laatste 48 uur na hun prestatie weer naar huis vertrekken. Ook Nina Derwael. De gouden turnmedaille landt straks rond 10.25 uur in Zaventem. U kunt de terugkeer van Derwael bekijken in een Facebook-live en in een livestream op sporza.be. .
  5. 07 uur 08. Hellebaut op tv. In Okiru is Tia Hellebaut te gast bij Frank Raes. Nu te bekijken op één en Livestream 4 . .

  Hoofdpunten

  jupiler pro league