Belgen in actie

  olympische spelen

  10.20u: kwartfinale belgian cats

  nu live

  1. 07 uur 14. Derwael straks live op Sporza! Alle olympische atleten moeten ten laatste 48 uur na hun prestatie weer naar huis vertrekken. Ook Nina Derwael. De gouden turnmedaille landt straks rond 10.25 uur in Zaventem. U kunt de terugkeer van Derwael bekijken in een Facebook-live en in een livestream op sporza.be. .
  2. 07 uur 08. Hellebaut op tv. In Okiru is Tia Hellebaut te gast bij Frank Raes. Nu te bekijken op één en Livestream 4 . .
  3. 06 uur 58. Boksen in Livestream 2. In het boksen is er ook vandaag heel wat te beleven: de vrouwen en de mannen kampen in verschillende gewichtsklasses voor de medailles. Nu te bekijken in Livestream 2 , met commentaar van onze bokser Niko Lainé. .
  4. 06 uur 38. Basketbal op Livestream 1. De Belgian Cats spelen vanaf 10.20 uur hun kwartfinale tegen Japan, nu is het al de beurt aan Australië en de VS om te strijden voor de halve finales. Bekijk die topper nu in Livestream 1 , met commentaar van Dennis Xhaët. .
  5. 06 uur 25. Tienercompetitie in het voordeel van 19-jarige. Sakura Yosozumi heeft de allereerste olympische titel in de park-competitie van het skateboarden in de wacht gesleept. De 19-jarige Japanse pakte het goud voor haar 12-jarige landgenote Kokona Hiraki en de 13-jarige Britse Sky Brown. .

  Hoofdpunten

  jupiler pro league