Ga naar de inhoud

WTA klassement

naampunten
1
Iga Swiatek
10910
2
Aryna Sabalenka
7498
3
Coco Gauff
7313
4
Elena Rybakina
6673
5
Jessica Pegula
4655
61
Markéta Vondroušová
4090
71
Zheng Qinwen
3945
82
Maria Sakkari
3925
9
Ons Jabeur
3748
10
Jelena Ostapenko
3493

Yanina Wickmayer drukt de pauzeknop in door aanhoudende rugproblemen

 za 4 mei 2024 18:16
Wickmayer eerder dit seizoen.
Wickmayer eerder dit seizoen.

Een noodgedwongen pauze voor Yanina Wickmayer. Onze landgenote kon zich dit jaar door aanhoudende rugproblemen nog niet van haar beste kant laten zien en heeft vandaag bekendgemaakt dat ze een rustperiode van onbepaalde duur inlast. "Om mijn lichaam voldoende tijd te geven om te genezen", zo deelde Wickmayer op Instagram. 

We zullen Yanina Wickmayer een tijdje moeten missen op de tennisbaan. Voor onbepaalde duur laat ze haar racket aan de kant staan, zo maakte onze landgenote vandaag bekend op Instagram.

 

"Zoals jullie weten is mijn lichaam dit jaar nog niet echt fit en gezond geweest," opent Wickmayer haar bericht.

"Ik heb er de afgelopen maanden alles aan gedaan om de pijn aan mijn rug onder controle te houden en pijnvrij op de baan te kunnen staan, maar mijn lichaam laat dit jammer genoeg niet toe."

 

Een noodgewonden pauze was dus de enige oplossing, "om mijn lichaam voldoende tijd te geven om te genezen en opnieuw sterk te worden, zodat ik terug mezelf kan zijn op de baan", aldus Wickmayer.

 

"Ik ben als mama teruggekomen om dit tennishoofdstuk op mijn manier te beëindigen. Jullie kunnen dus op mij en mijn doorzettingsvermogen rekenen dat er ik alles aan ga doen om nog een mooi laatste hoofdstuk te schrijven", besluit ze strijdvaardig.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.