Belgen in actie

  olympische spelen

  nu live

  1. 06 uur 50. Belgisch zeilduo klimt. Isaura Maenhaut en Anouk Geurts klimmen met de 3e plaats in de tweede race naar de 8e positie in de 49er FX. .
  2. 06 uur 33. Wat kunt u nu bekijken? De livestreams die u op dit moment kunt bekijken: - Livestream 1: judo (categorie van Matthias Casse) - Livestream 2: tennis Van Uytvanck-Muguruza (stilgelegd door regen) - Livestream 3: zeilen (Finn-klasse) - Livestream 4: de live-uitzending op één (vanaf 8 uur: mountainbike vrouwen) .
  3. 06 uur 26. Casse bereidt zich voor op 3e duel. Matthias Casse kampt zo meteen in de eerste van 4 kwartfinales. Zijn tegenstander is de Rus Alan Koebetsov, 8e in de wereld.  Als Casse wint, staat hij in de halve finales. Die sessie begint om 10 uur onze tijd. .
  4. 06 uur 20. Plasschaert schuift op. Zeilster Emma Plasschaert is 6e geworden in de 5e race van de Laser Radial. Daardoor schuift onze landgenote op naar de 8e plaats in de tussenstand. De Noorse Hoest leidt met 17 punten, voor de Deense Rindom met 18 en de Nederlandse Marit Bouwmeester met 26. Plasschaert zeult 35 punten met zich mee. Zo meteen staat race 6 op het programma. .
  5. 06 uur 13. Casse wint ook 2e kamp! Matthias Casse staat in de kwartfinales! Hij heeft de uitgeputte Zweed Pacek met ippon gevloerd. De kamp duurde 7 minuten en 11 seconden. .

  ander sportnieuws