olympische spelen

  nu live

  1. 01 uur 02. 100e voor De Sloover. Arthur De Sloover zal vandaag zijn 100e interland voor België kunnen spelen. Altijd een mijlpaal om even te vieren... .
  2. 00 uur 58. De Red Lions willen een 4e groepsoverwinning. Voor de Red Lions breken stilaan de beslissende dagen aan. Vandaag spelen onze hockeymannen hun (overbodige) laatste groepsmatch, tegen Canada. België heeft zijn ticket voor de kwartfinales al te pakken. Niettemin wil het ook van Canada winnen. Bekijk de match vanaf 3 uur in Livestream 1 en/of volg ze ook met tekstupdates in het artikel hierboven. .
  3. 00 uur 50. Belgische plak in het roeien? Komt er vandaag een 3e medaille aan voor ons land? Tim Brys en Niels Van Zandweghe gaan er in elk geval hun uiterste best voor doen. De roeiers worden om 2.45 uur verwacht voor de finale van de lichte dubbel-twee.  U kunt de finale live bekijken op één en in Livestreams 2 en 4 . .
  4. 00 uur 35. Uitkijken naar... Naar welke Belgen kijken we nog uit? En naar welke internationale vedetten? Kom het te weten in het artikel hierboven. .
  5. 00 uur 27. Lecluyse op 200 school. Wat het zwemmen betreft: uiteraard niet vergeten dat Fanny Lecluyse vandaag ook weer het bad in duikt. Om 5.01 uur komt onze landgenote aan bod in de tweede halve finale van de 200 meter schoolslag. .

  Belgen in actie

  voetbal