Ga naar de inhoud

Michael Matthews klopt Tadej Pogacar ... op het kartcircuit: "Fantastische dag met de boys!"

 vr 26 april 2024 13:36
Michael Matthews met een gouden helm op het kartcircuit.
Michael "Bling Bling" Matthews doet met een gouden helm zijn bijnaam alle eer aan.

"Als het op de weg niet lukt, dan maar op het kartcircuit", moet Michael Matthews gedacht hebben. Samen met maatjes Tadej Pogacar, Alessandro Covi en Tim Wellens scheurde de Australiër rondjes in een kartbolide. De winnaar? Voor één keer niet de Sloveense kampioen. 

De riem mag er (even) af na het klassieke wielervoorjaar. 

 

Voor de verandering ruilde Matthews zijn geliefde tweewieler in voor een vierwieler. Met het trio van UAE Team Emirates kon "Bling Bling" zich eens goed laten gaan op een lokaal kartcircuit in de buurt van Cannes. 

 

En geloof het of niet: superman Tadej Pogacar stond niet op het hoogste schavotje. Hij moest Matthews himself voor hem dulden. Tim Wellens belandde op de ondankbare vierde plaats, al mocht hij voor de foto wel mee op het podium. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.