olympische spelen

  Belgen in actie

  nu live

  1. 04 uur 11. Imke Vervaet valt net buiten de top 3. Imke Vervaet heeft haar reeks van de 200 meter achter de rug. Onze landgenote eindigde 4e in 23"05, achter Crystal Emmanuel, Beth Dobbin en Elaine Thompson. Alleen de top 3 stoot rechtstreeks door naar de halve finales. Misschien stroomt Vervaet toch nog door, maar dan moet ze zich bij de snelste 3 verliezers scharen. Voorlopig heeft Vervaet de snelste tijd. Er is nog 1 reeks... .
  2. 04 uur 02. Reckinger uitgeschakeld met Duitsland. De Duitse hockeydames zijn gestrand in de kwartfinales. Ze verliezen met 0-3 van Argentinië. Zo komt er een einde aan hun toernooi en dat van hun Belgische coach Xavier Reckinger. .
  3. 03 uur 35. Stralende Derwael. Nina Derwael is vandaag al weer ten tonele verschenen. De gouden turnmedaille werd verwacht voor een fotosessie in het olympische dorp. En of ze straalde! .
  4. 03 uur 27. Artuur Peters niet rechtstreeks naar halve finales. In het kajak is Artuur Peters er niet in geslaagd een ticket te veroveren voor de halve finales in de K1 1.000 meter. Onze landgenoot lag gedurende lange tijd in 2e stelling, maar in de sprint moest hij zijn meerdere erkennen in de Tsjech Dostal en de Australiër Green.  Peters wordt opgevist in de herkansingen, zeg maar de kwartfinales. Die kwartfinales beginnen om 5.37 uur. .
  5. 03 uur 06. Vanderelst naar de halve finales! De 3e reeks zit erop. Het was spannend afwachten hoe snel de beste verliezers waren, maar er is goed nieuws voor Elise Vanderelst: ze stoot (nipt) door met de 5e verliezende tijd. .

  Hoofdpunten

  nina derwael pakt goud!

  jupiler pro league

  voetbal