Ga naar de inhoud

Lokeren-Temse en La Louvière hebben proflicentie beet en mogen naar Challenger Pro League

 vr 26 april 2024 19:41

La Louvière en Lokeren-Temse hebben groen licht gekregen om volgend seizoen aan te treden in de Challenger Pro League. De kampioen en vicekampioen uit eerste nationale hebben allebei hun proflicentie gekregen.

Van de promotie waren kampioen RAAL La Louvière en vicekampioen KSC Lokeren-Temse al even zeker, maar nu hebben ze ook hun proflicentie beet.

 

"Na maandenlang hard werken kregen wij vandaag groen licht voor onze proflicentie. Onze club wil iedereen die hiertoe heeft bijgedragen van harte bedanken. De promotie naar de Challenger Pro League is nu een zekerheid!", tweette Lokeren-Temse.

 

Na het faillissement van Sporting Lokeren in 2020 ging de club samen met amateurploeg Temse en hernam in tweede amateur onder de naam Lokeren-Temse.

 

RAAL La Louvière bestaat sinds het seizoen 2017-2018, na de aankoop van stamnummer 94, dat verbonden was aan Couillet. RAAL verwijst naar toenmalig eersteklasser Royale Association Athlétique Louviéroise, de bekerwinnaar van 2003 die zes jaar later ten onder ging.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: