nu live

  Belgen in actie

  olympische spelen

  nu live

  1. 11 uur 10. Hockey: om 11.30 uur België-Spanje. Over een tiental minuutjes schakelen we op Eén/livestream 4 in op het hockey, waar de Red Lions tegen Spanje om een plaatsje in de halve finales bikkelen. .
  2. 10 uur 37. Turnen: goud voor Israël op de vloer. We hebben een exotisch podium gekregen op de vloer bij de mannen. Artem Dolgopyat kreeg exact dezelfde score (14.933) als de Spanjaard Rayderley Zapata, maar dankzij zijn hogere moeilijkheidsgraad gaat het goud naar hem. De Chinees Xiao gaat met brons aan de haal. .
  3. 10 uur 25. Basketbal: topper Spanje-Slovenië. Luka Doncic heeft zijn debuut op het olympische basketbaltoernooi niet gemist, maar is hij met Slovenië ook opgewassen tegen het ervaren en uitgekookte Spanje? Volg de topper uit de groepsmatch nu op livestream 1. .
  4. 09 uur 58. Turnen: nu toestelfinales. In het turnen gaan vandaag de toestelfinales van start, met de vloer en het paard bij de mannen en de sprong en de brug bij de vrouwen. In die laatste finale, die om 12.24 u begint, hoopt heel België op een (gouden) medaille voor Nina Derwael. Maar eerst dus de mannen op de vloer. Volg het nu op Eén en livestream 3 of 4. .
  5. 09 uur 38. Tennis: geen dubbel goud voor Bencic. Belinda Bencic is er niet in geslaagd om na haar titel in het enkelspel ook een titel in het dubbelspel binnen te halen. Samen met haar Zwitserse landgenote Golubic kwam ze duidelijk tekort tegen het Tsjechische duo Krejcikova/Siniakova, ook het eerste reekshoofd. .

  Hoofdpunten