Ga naar de inhoud

Jan Vertonghen arriveert op Neerpede en keuvelt met Anderlecht-voorzitter Vandenhaute

Na Antwerp en Club Brugge lijkt ook Anderlecht deze zomer nog een Rode Duivel in huis te halen met Jan Vertonghen. De 35-jarige verdediger zit op een zijspoor bij Benfica en is in Brussel om te onderhandelen met paars-wit. Hij arriveerde zonet op het trainingscentrum van paars-wit.

Antwerp haalde Toby Alderweireld in huis, Club Brugge volgde dat voorbeeld met Dedryck Boyata, dus kon Anderlecht niet achterwege blijven.

 

Jan Vertonghen zit dit seizoen vastgekluisterd aan de bank bij Benfica en mocht nog maar één minuut invallen. De verdediger, die nog een contract voor één seizoen heeft in Portugal, zocht dan ook naar een oplossing.

 

In Spanje en Engeland leek er niet meteen plek voor de ervaren Belg, dus ruikt Anderlecht zijn kans om Vertonghen voor het eerst naar de Belgische competitie te lokken. Vertonghen vertrok als 14-jarige naar Ajax en speelde nooit in de Jupiler Pro League.

 

Dat kan binnenkort veranderen, want Vertonghen is vanmiddag geland in Zaventem om te onderhandelen met paars-wit. Hij legde ook al zijn medische testen af. Nu is de verdediger op Neerpede om de laatste details in orde te brengen.

 

De Rode Duivel wil matchritme opdoen om in november klaar te zijn voor het WK in Qatar. Vertonghen is al de Belgische recordinternational met 139 caps.

Vertonghen arriveerde deze ochtend in Zaventem

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.