Ga naar de inhoud

Club-trainer Scott Parker misnoegd over mentaliteit na rust: "Zo wil ik niet spelen"

Valse start voor Scott Parker bij Club Brugge. De coach wacht na drie matchen nog steeds op een eerste zege. Gefrustreerd keek de Engelsman toe hoe zijn ploeg na rust amper nog initiatief toonde: "Ik miste de intentie om een tweede goal te scoren."

Je zal maar in de schoenen van Scott Parker staan. Sinds zijn aanstelling voetbalt Club Brugge beter, maar het belangrijkste - een overwinning - blijft hem maar ontglippen.

 

Ook in Sint-Truiden gaf blauw-zwart een voorsprong weg.

 

"Ik ben ontgoocheld", zuchtte Parker bij Eleven Sports. "Zeker omdat na rust de intentie ontbrak om een tweede doelpunt te scoren. We hebben STVV niet meer onder druk gezet, er kwam geen gevaar meer. Het leek wel een basketmatch."

 

Ondertussen zit de Engelsman aan wedstrijd 3 zonder zege. "Frustrerend, maar het gaat hier niet over mij. Iedereen in de club werkt hard voor de drie punten. Nu moet ik de oplossing aanreiken om die te behalen."

Er ligt veel werk op de plank, dat begrijpen de spelers ook.

Scott Parker

Het ideeënloze spel van zijn ploeg zat de coach duidelijk diep. "We hebben onze aanvallende spelers in de tweede helft nooit meer in stelling gebracht. Zó wil ik niet spelen..."

 

"Er was gewoon een tekort aan kansen, snelheid en inzet. Dat is jammer en moet snel veranderen, er ligt veel werk op de plank. Dat begrijpen de spelers ook."

 

"Ik weet stilaan waar de problemen zich bevinden", neemt de trainer mee als positief punt.

 

Parker richtte zich op het einde van zijn interview ook nog even naar de onfortuinlijke Club-fan die afgevoerd moest worden na een hartaanval: "Ik hoop vooral dat die supporter in orde is."