Ga naar de inhoud

BEKIJK: Zit het WK 3x3 van Laure Resimont erop? "Denk dat het voorbij is"

Laure Resimont is twijfelachtig voor de kwartfinales.

Pech voor de Belgian Cats in de achtste finale van het WK 3x3. Laure Resimont verzwikte haar enkel in een duel met een Braziliaanse en kon niet meer voortspelen. "Er staat nu al een serieus ei op mijn enkel, ik denk dat het voorbij is voor mij", zei Resimont na de wedstrijd.

Halfweg de wedstrijd sloeg het noodlot toe voor Laure Resimont. De Belgian Cat zakte door haar enkel en ging meteen tegen de grond. Haar gezicht sprak boekdelen: einde wedstrijd.

 

Resimont werd meteen voor verzorging naar de zijkant gebracht, maar het is onduidelijk hoe zwaar haar blessure is.

 

De Belgian Cats nemen het vanavond om 21.10 uur op tegen wereldkampioen China. De Belgen mogen geen vervanger meer oproepen. Als Resimont niet meer kan spelen, moeten de Cats de klus opnieuw met drie klaren.

 

(lees voort onder de foto)

Resimont verbijt de pijn.

Resimont: "Ik denk dat het voorbij is voor mij"

Na de gewonnen wedstrijd tegen Brazilië vielen de Cats in de armen van Resimont, die in tranen uitbarstte. Bij Kris Meertens analyseerde ze haar actie. "Ik heb mijn voet omgeslagen, ik weet niet of het op de voet van de tegenstander was of niet." 

 

"Ik ben superblij dat we in de kwartfinale zitten, maar er staat nu al een serieus ei op mijn enkel. Ik denk dat het voorbij is voor mij."

 

Hebben de andere Cats een kans tegen de titelverdedigers uit China? "Ik denk dat we al bewezen hebben dat we sterk zijn en goed meedraaien. Het team moet nu gewoon goed rusten en ik ben ervan overtuigd dat ze kunnen winnen. Dat komt in orde!"

Ik ben superblij dat we in de kwartfinale zitten, maar er staat nu al een serieus ei op mijn enkel. Ik denk dat het voorbij is voor mij.

Laure Resimont

Resimont: "Ik denk dat het voorbij is voor mij"