Ga naar de inhoud

"Greek Freak" verlengt zijn contract voor 186 miljoen dollar

 di 24 oktober 2023 08:00

Een dag voor de start van het NBA-seizoen heeft sterspeler Giannis Antetokounmpo (28) zijn contract bij de Milwaukee Bucks verlengd. De Griekse reus zou de komende 3 jaar 186 miljoen dollar verdienen.

Begin deze maand gaf Giannis "The Greek Freak" Antetokounmpo aan dat hij tot het einde van zijn carrière bij Milwaukee zou blijven, zolang de Bucks matchen en kampioenschappen winnen.

 

Twee jaar geleden pakte de forward de NBA-titel met Milwaukee. Antetokounmpo werd toen uitgeroepen tot meest waardevolle speler (MVP) van de finale.

 

Met zijn nieuw contract blijft Antetokounmpo de Bucks trouw tot in het seizoen 2025-2026. Daar hangt een prijskaartje van 186 miljoen dollar of 174 miljoen euro aan vast.

 

Als Antetokounmpo wil, kan hij zijn contract tot in 2028 verlengen. Dat is een optie in de nieuwe overeenkomst.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Topduo Lillard-Antetokounmpo

Donderdagnacht begint Milwaukee het nieuwe seizoen tegen Philadelphia. Giannis Antetokounmpo speelt dan een eerste keer met Damien Lillard, die de overstap maakte van Portland. Samen moeten ze het sterkste duo van het NBA-kampioenschap vormen.

Giannis Antetokounmpo en Damian Lillard
Giannis Antetokounmpo en Damian Lillard.
Gerelateerd: