Ga naar de inhoud

UPDATE: "Balikwisha lange tijd out", zorgen om Skov Olsen blijven

Gewonnen maar toch met zorgen. Club Brugge en Antwerp zagen met Skov Olsen en Balikwisha twee sterkhouders uitvallen met een blessure. Antwerp maakte intussen bekend dat hun aanvaller "voor lange tijd out zal zijn". Voor Club Brugge blijft het nog bang afwachten.

Vooral voor Michel Balikwisha ziet het er niet goed uit. De flankaanvaller, die al vier keer scoorde dit seizoen, greep naar de bil na een sprintduel in het slot. Balikwisha verliet vervolgens in tranen - en met hulp - het veld.

 

"Het ziet er niet zo goed uit", vertelde Mark van Bommel na afloop bij Eleven Sports. 

 

De trainer van Antwerp kreeg vandaag gelijk. "Intussen is duidelijk dat onze flankaanvaller een spierblessure heeft opgelopen. Balikwisha zal een hele tijd buiten strijd zijn. Hoe lang precies wordt pas in de loop van de week duidelijk", maakte de club vandaag bekend op zijn sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook Club Brugge bibbert

Ook Club Brugge bleef niet gespaard van blessureleed. Man-in vorm Andreas Skov Olsen incasseerde al voor rust een trap op de enkel van Hamza Mendyl en moest gewisseld worden. "Voor mij is dat het enige minpunt op onze wedstrijd", aldus Carl Hoefkens.