• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Marianne Vos in de auto met Ruben: "Natuurlijk heb ik getwijfeld"

  Marianne Vos was te gast in de auto van Ruben Van Gucht.

  Na de Amstel Gold Race had Ruben Van Gucht de eer om een lift te mogen geven aan Marianne Vos. Bekijk hier het openhartige gesprek met het Nederlandse wielericoon.

  Vos over mindere periode: "Burn-out was het niet"

  Tot 2015 won Marianne Vos alles wat er te winnen was, in het veld, op de piste én op de weg. Maar toen zei haar lichaam even stop. Ook na haar comeback is Vos succesvol. "Natuurlijk heb ik wel getwijfeld of ik dit niveau nog zou halen", bekent ze aan Ruben. "Ik mag niet klagen over mijn niveau, maar ergens wist ik wel dat ik het in me had."

   

  "Burn-out is eigenlijk niet het goeie woord. Het was inderdaad heel ongrijpbaar en daardoor doen er allerlei wilde verhalen de ronde. Ik kon de fysieke inspanning niet meer aan, maar het is niet zo dat ik er geen zin meer in had. Fietsen was het liefste wat ik deed en nog steeds doe. En daar had ik net moeite mee."

  Bekijk de vorige afleveringen van "In de auto met"