Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
rit 1  /  21 - Venaria Reale - Turijn
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Remco Evenepoel oogt ontspannen in roze trui: "Wil optimaal profiteren van mooie outfit"

 zo 7 mei 2023 12:25
" "
Remco Evenepoel oogt erg ontspannen in zijn roze trui.

Met vastberaden blik, klaar om te verdedigen. Remco Evenepoel blinkt in zijn roze trui voor de tweede rit in de Giro. Gisteren blies hij de concurrentie weg in de tijdrit, vandaag oogt hij geconcentreerd om die bonus vast te houden. "Het zal wel meevallen, morgen wordt gevaarlijker", zegt hij met vertrouwen.

"Ontploft niet, maar hij werd behoorlijk warm", lacht Remco Evenepoel over zijn telefoon na zijn knaltijdrit van gisteren.

 

"Ik heb niet alles kunnen beantwoorden. Dat was een onmogelijke opdracht, maar het was fijn om zo veel berichtjes te krijgen."


De roze trui hangt om de schouders van de leider, de roze fiets blijft voorlopig weg. "Dat deden we ook in de Vuelta niet. Dat is een soort bijgeloof. Ook een volledig roze outfit houd ik ook – hopelijk – voor in Rome."

Het is een mooie outfit en de zon schijnt, dus ik ga er optimaal van profiteren.

Remco Evenepoel

Vreest Evenepoel aanvallen vandaag? "Vandaag gaat meevallen", zegt hij. "Het is niet erg technisch, ook de finale zal meevallen. Morgen wordt het gevaarlijker."


"Het feestje gisteren was rustig. Ik heb wat schuimwijn ingeschonken voor de jongens. Iedereen dronk een glaasje en ging dan snel naar bed."

 

Wild nagenieten deed de wereldkampioen dus niet, gisteren. Vandaag wil hij dat wel doen, op de fiets: "Het is een mooie outfit en de zon schijnt, dus ik ga er optimaal van profiteren."

Remco Evenepoel maakt zich klaar voor rit 2:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: