Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Tim Wellens geeft update: "Proficiat, Tadej" & "Sleutelbeen in 4 stukken"

 ma 3 april 2023 06:54

Tim Wellens moest een meesterhelper worden voor Tadej Pogacar in de Ronde, maar onze landgenoot kon die rol nooit opnemen door een domme actie van een Bahrein-renner op 140 km van de streep.  Hij brak zijn linkersleutelbeen bij een massale val. Vanochtend kwam Wellens met een update op Twitter.  

Tim Wellens ging gisteravond al onder het mes in het ziekenhuis van Herentals. Van daaruit stuurde hij rond 6 uur vanochtend een tweet met 4 boodschappen.

Zijn eerste gedachte waren felicitaties voor kopman Pogacar en zijn teammaats. Ten tweede bedankte hij iedereen voor de vele steunbetuigingen aan zijn adres.

Ook het personeel van de ziekenhuizen in Oudenaarde en Herentals kregen een dankjewel, waarna hij tot slot zijn eigen medische situatie beschreef: "Sleutelbeen in 4 stukken. Ik heb heel veel pijn, maar het zou over enkele dagen al veel beter moeten zijn."

Het is nog niet duidelijk wanneer Wellens weer in competitie zal treden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: