Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

Schuldige massale valpartij, die beschimpt wordt, komt met excuses: "Dit had niet mogen gebeuren"

 zo 2 april 2023 14:54

Schuldinzicht bij Filip Maciejuk. De renner die op bizarre wijze de massale valpartij in de Ronde veroorzaakte, komt op sociale media nu met excuses. "Ik hoop dat iedereen in orde is", klinkt het.

Filip Maciejuk zal achterblijven met littekens na de Ronde van Vlaanderen. De renner kwam nochtans niet ten val, maar zorgde er met een bizar manoeuvre wel voor dat tientallen collega's tegen de grond gingen.

 

De Pool kreeg op sociale media heel wat verwensingen over zich heen. Maciejuk komt nu met excuses: "Ik heb spijt van mijn fout en dat ik de val veroorzaakte", begint hij. "Ik hoop dat iedereen gezond en veilig is."

Het was een grote inschattingsfout van mij.

Filip Maciejuk

"Dit had niet mogen gebeuren", toont de renner berouw. "Het was een grote inschattingsfout van mij, maar ik had niet de intentie om dit te veroorzaken. Het enige dat ik nu kan doen, is mijn excuses aanbieden en van mijn fout leren voor de toekomst. Nogmaals sorry aan het peloton en de fans."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: