Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

De laatste week breekt aan in de Ronde van Spanje, met Remco Evenepoel als leider. Vanop het domein Coloma in Sint-Pieters-Leeuw presenteert Karl Vannieuwkerke een hele week Vive le Vélo. Aflevering 1 gisteren gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale aflevering hier terug.

Een overzicht van de eerste twee weken in de Vuelta

Op bezoek bij voormalig Vuelta-eindwinnaar Freddy Maertens

De babbel met man ter plaatse Christophe Vandegoor

Sammy Neyrinck bij papa en mama Evenepoel

De volledige aflevering op VRT MAX

Vive le vélo

Alle ogen zijn dezer dagen gericht op Remco Evenepoel, de leider in de wielerronde van Spanje. Het is ondertussen al 44 jaar geleden dat een landgenoot een van de drie 'Grote Rondes' won. Stilaan is er een reële kans dat Remco Evenepoel die prestatie zal evenaren. Om de apotheose van deze mogelijk historische Vuelta extra in de verf te zetten, brengt Eén zeven dagen op rij 'Vive le vélo'. Gasten: José de Cauwer, Cian Uijtdebroeks en Jurgen Van den Broeck.
ma 05 september 2022 61 min