Ga naar de inhoud

Antwerp-spelers betalen tickets van meegereisde supporters terug

De spelers van Antwerp verkennen het Noorse veld.

Midden in de week afreizen naar Noorwegen om de derde voorronde van Antwerp in de Conference League mee te pikken: niet eenvoudig. Om de meegereisde supporters te bedanken, betalen de spelers alvast hun wedstrijdtickets terug.

Na de moeizame tweede voorronde tegen het Kosovaarse Drita, wacht voor Antwerp nu het toch niet te onderschatten Lillestrøm, de huidige runner-up in de Noorse competitie na zestien speeldagen. 

 

150 moedige Antwerp-supporters reisden mee naar het stadje ten oosten van de Noorse hoofdstad Oslo. 45 fans hadden daar zelfs een busrit van ongeveer 23 uur voor over, weet de Gazet van Antwerpen.

 

Om die meegereisde supporters te bedanken, betalen de spelers hun wedstrijdtickets terug. "Ze doen dat als blijk van appreciatie voor de inspanning die de fans geleverd hebben om naar Noorwegen af te zakken", klinkt het.

 

De return staat op 11 augustus op het programma op de Bosuil (19.30u). Als Antwerp de confrontatie tot een goed einde brengt, wacht in de laatste voorronde het Turkse Istanboel Basaksehir of het IJslandse Breidablik.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.