Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

  Na geweldige overwinningen van Annemiek van Vleuten en Remco Evenepoel had de tafel in Vive le Vélo vanavond veel stof om over na te kaarten. Karl deed dat deze aflevering met Bieke Purnelle, Marijn de Vries en Kenny De Ketele. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale aflevering hier terug.

  Bekijk het uitgebreide verslag van rit 7

  De kaart van Maarten Vangramberen: Tiffanny Cromwell

  Bart Aerts in gesprek met Annemiek van Vleuten

  Ine Beyen bij Keetie van Oosten-Hage

  Met Marijn de Vries, Bieke Purnelle en Kenny De Ketele

  Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Marijn de Vries, Bieke Purnelle en Kenny De Ketele.
  bekijk dit programma op VRT NU