Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

  Vandaag heeft het vrouwenpeloton de 2e etappe in de Tour de France Femmes afgewerkt. Er was dan ook genoeg stof om na te kaarten. Karl Vannieuwkerke kreeg Sabine Appelmans, Mieke Docx en Marijn de Vries aan zijn tafel. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug.

  De kaart van Maarten Vangramberen bij Romy Kasper

  Bekijk het uitgebreide verslag van de 2e rit

  Ine Beyen bij Marianne Vos

  Bart Aerts bij de familie van Lorena Wiebes

  Vive le Vélo met Marijn de Vries, Mieke Docx en Sabine Appelmans

  Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Marijn de Vries, Mieke Dockx en Sabine Appelmans.
  bekijk dit programma op VRT NU