Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Marianne Vos was in de Tour de France Femmes vandaag de sterkste in een sprintje voor de zege. De Nederlandse gele trui pakte zo haar tweede overwinning deze week. In Vive le Vélo kaartte Karl vanavond na over de etappe met gasten Laura Verdonschot, Bert De Backer en Ann Braeckman. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug.

Bekijk het uitgebreide verslag van rit 6

De kaart van Maarten Vangamberen: Ane Santesteban

Bart Aerts bij Ashleigh Moolman

Marianne Vos bij Maarten Vangramberen

Ine Beyen op bezoek bij Fabiana Luperini

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Laura Verdonschot, Bert De Backer en Ann Braeckman.
vr 15 juli 2022 73 min