Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

  Marianne Vos was in de Tour de France Femmes vandaag de sterkste in een sprintje voor de zege. De Nederlandse gele trui pakte zo haar tweede overwinning deze week. In Vive le Vélo kaartte Karl vanavond na over de etappe met gasten Laura Verdonschot, Bert De Backer en Ann Braeckman. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug.

  Bekijk het uitgebreide verslag van rit 6

  De kaart van Maarten Vangamberen: Ane Santesteban

  Bart Aerts bij Ashleigh Moolman

  Marianne Vos bij Maarten Vangramberen

  Ine Beyen op bezoek bij Fabiana Luperini

  Met Laura Verdonschot, Bert De Backer en Ann Braeckman

  Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Laura Verdonschot, Bert De Backer en Ann Braeckman.
  bekijk dit programma op VRT NU