Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Cecilie Uttrup Ludwig heeft vandaag haar mooiste zege geboekt waardoor Denemarken ook in de Tour de France Femmes aan het feest is. Karl Vannieuwkerke kaart aan zijn tafel na met Sophie de Boer, Bram Lambert en Bert De Backer. 

De kaart van Maarten Vangramberen bij Veronica Ewers

Bekijk het uitgebreide ritverslag van de 3e etappe

Bart Aerts bij renster Kristen Faulkner

Het portret van Ine Beyen over Jeannie Longo

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Bert De Backer, Sophie de Boer en Bram Lambert.
do 14 juli 2022 68 min