Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

  Cecilie Uttrup Ludwig heeft vandaag haar mooiste zege geboekt waardoor Denemarken ook in de Tour de France Femmes aan het feest is. Karl Vannieuwkerke kaart aan zijn tafel na met Sophie de Boer, Bram Lambert en Bert De Backer. 

  De kaart van Maarten Vangramberen bij Veronica Ewers

  Bekijk het uitgebreide ritverslag van de 3e etappe

  Bart Aerts bij renster Kristen Faulkner

  Het portret van Ine Beyen over Jeannie Longo

  Vive le Vélo van 26 juli met Bert De Backer, Sophie de Boer en Bram Lambert.

  Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Bert De Backer, Sophie de Boer en Bram Lambert.
  bekijk dit programma op VRT NU