Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Wout van Aert was vandaag in de Tour nog maar eens aan het feest. Op de voorlaatste dag van de rittenkoers kreeg hij met de andere renners een stevige tijdrit onder de wielen geschoven. Karl Vannieuwkerke sprak met gasten Bart Swings, Sven Vanthourenhout en Lander Scheers over de Ronde van Frankrijk. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug. 

Bekijk het uitgebreide verslag van rit 20

De kaart van Maarten Vangramberen: Louis Cauwelier, verzorger Trek-Segafredo

Maarten Vangramberen bij Wout van Aert

Touristique: naar de rommelmarkt

Sammy Neyrinck bij Richard Plugge

Met Sven Vanthourenhout, Bart Swings en Lander Scheers

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. Gasten zijn Sven Vanthourenhout, Bart Swings en Lander Scheers.