Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Met een nieuwe zege van Jasper Philipsen zit de Tour de France er nu echt op. Karl Vannieuwkerke ontving Yves Lampaert, Eddy Planckaert en Marijn de Vries in Parijs. De vrouwen begonnen dan weer aan hun Tour. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug.

Het ritverslag bij de vrouwen

Het ritverslag van de 21e etappe bij de mannen

Jasper Philipsen bij Maarten Vangramberen

De Tour van Jumbo-Visma

Sammy Neyrinck bij Trine Marie Hansen, de partner van Jonas Vingegaard

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Eddy Planckaert en Marijn de Vries.
wo 13 juli 2022 79 min