Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

  Met een nieuwe zege van Jasper Philipsen zit de Tour de France er nu echt op. Karl Vannieuwkerke ontving Yves Lampaert, Eddy Planckaert en Marijn de Vries in Parijs. De vrouwen begonnen dan weer aan hun Tour. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug.

  Het ritverslag bij de vrouwen

  Het ritverslag van de 21e etappe bij de mannen

  Jasper Philipsen bij Maarten Vangramberen

  De Tour van Jumbo-Visma

  Sammy Neyrinck bij Trine Marie Hansen, de partner van Jonas Vingegaard

  Met Yves Lampaert, Marijn de Vries en Eddy Planckaert

  Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Eddy Planckaert en Marijn de Vries.
  bekijk dit programma op VRT NU