Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Vive le Vélo zat aan het mooie meer van Annecy.

Na een rustdag vlogen niet alleen de renners, maar ook Vive le Vélo er weer in. Karl Vannieuwkerke blikte terug op de 10e etappe en kreeg daarbij de assistentie van Sep Vanmarcke, Ine Beyen en Wim De Coninck. De uitzending gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug. 

Een uitgebreid verslag van de 10e rit

Magnus Cort Nielsen bij Maarten Vangramberen: "Het was al een perfecte Tour voor mij"

Terreurslachtoffers bedwingen Alpe d’Huez: “De terroristen hebben niet gewonnen”

De kaart van Maarten Vangramberen: Ploegarts Piet De Moor (Cofidis) is bezig aan zijn 22e Tour

Touristique: Auberge du Père Bise in Talloires, the place to be voor foodies

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. Aan tafel bij Karl zitten Sep Vanmarcke, Wim De Coninck en Ine Beyen.
wo 29 juni 2022 71 min