Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Cian Uijtdebroeks, Jeroen Lenaerts en Marijn de Vries waren te gast bij Karl Vannieuwkerke.

De eerste aankomst bergop in de Tour leverde meteen een spetterende apotheose op. Karl Vannieuwkerke nam in Vive le Vélo de etappe onder de loep met columniste Marijn de Vries, neoprof Cian Uijtdebroeks en acteur Jeroen Lenaerts. De uitzending gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale aflevering hier terug. 

Een uitgebreid verslag van de 7e rit

Cian Uijtdebroeks en Jeroen Lenaerts zien Kämna stranden: "Nee, nee, nee, verdorie!"

Het hart van acteur Zouzou Ben Chikha klopt voor de koers: “Het maakt mijn leven zoveel schoner”

De kaart van Maarten Vangramberen: Joris Jackers, kinesist bij Alpecin-Deceuninck

Touristique: de educatieve boerderij van schapenfokker Olivier Cassagnau

Cian Uijtdebroeks is fan van Chris Froome

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Marijn de Vries, Cian Uijtdebroeks en Jeroen Lenaerts.
ma 27 juni 2022 64 min