Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

  Nicolas De Kerpel, Karel Sabbe en Eddy Planckaert zaten aan de tafel van Karl.

  Na Denemarken en België houdt de Ronde van Frankrijk nu ook halt in Zwitserland. In Lausanne triomfeerde Wout van Aert na een machtige sprint bergop. Karl Vannieuwkerke nam in Vive le Vélo de etappe onder de loep met Red Lion Nicolas De Kerpel, ultraloper Karel Sabbe en voormalig winnaar van de groene trui Eddy Planckaert. De uitzending gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale aflevering hier terug. 

  Een uitgebreid verslag van de 8e etappe

  De kaart van Maarten Vangramberen: Mario Meeuwssen, bestuurder van de autocar van Lotto Soudal

  Touristique: met Eddy Roye gravelbiken door zijn Zwitserland

  Sammy Neyrinck laat zijn "oorwurm" los op het peloton

  Het gesprek met werkmier van de dag Nathan Van Hooydonck

  Met Eddy Planckaert, Nicolas De Kerpel en Karel Sabbe

  Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. Gasten zijn Eddy Planckaert, Nicolas De Kerpel en Karel Sabbe.
  bekijk dit programma op VRT NU