Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

Na een week vol Wout van Aert en Tadej Pogacar houdt het Tourpeloton halt nabij de Zwitserse grens. Karl Vannieuwkerke kaartte met zijn gasten Dirk Coorevits (CEO van Soudal), Ruben Desmet (CEO van Unilin Flooring, Quick Step) en Eddy Planckaert na over de voorbije etappe. De uitzending gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale aflevering hier terug. 

Een uitgebreid verslag van de 9e etappe

De kaart van Maarten Vangramberen: Hans Demyttenaere (verzorger bij Intermarché-Wanty Gobert) over zijn job en niet-selectie van Quinten Hermans

Touristique: Baantjes trekken met madame Garcin in Thonon-les-Bains

Gasten Coorevits en Desmet bevestigen samenwerking: "Volgend jaar Soudal-Quick Step"

Eddy Planckaert spreekt zich uit over mogelijke Tourwinst Evenepoel: "Zal moeilijk worden"

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. Gasten zijn Eddy Planckaert, Dirk Coorevits en Ruben Desmet.
wo 29 juni 2022 67 min