Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

  Na een week vol Wout van Aert en Tadej Pogacar houdt het Tourpeloton halt nabij de Zwitserse grens. Karl Vannieuwkerke kaartte met zijn gasten Dirk Coorevits (CEO van Soudal), Ruben Desmet (CEO van Unilin Flooring, Quick Step) en Eddy Planckaert na over de voorbije etappe. De uitzending gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale aflevering hier terug. 

  Een uitgebreid verslag van de 9e etappe

  De kaart van Maarten Vangramberen: Hans Demyttenaere (verzorger bij Intermarché-Wanty Gobert) over zijn job en niet-selectie van Quinten Hermans

  Touristique: Baantjes trekken met madame Garcin in Thonon-les-Bains

  Gasten Coorevits en Desmet bevestigen samenwerking: "Volgend jaar Soudal-Quick Step"

  Eddy Planckaert spreekt zich uit over mogelijke Tourwinst Evenepoel: "Zal moeilijk worden"

  Met Eddy Planckaert, Dirk Coorevits en Ruben Desmet

  Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. Gasten zijn Eddy Planckaert, Dirk Coorevits en Ruben Desmet.
  bekijk dit programma op VRT NU

  Gerelateerd: