Vincent Kompany reageert met kwinkslag op interesse Burnley: "Eindelijk eens geruchten"

Opvallende krantenkop in Engeland. Volgens "The Telegraph" is Burnley in zijn zoektocht naar een nieuwe trainer uitgekomen bij Vincent Kompany. De coach benadrukte evenwel dat de focus bij Anderlecht ligt: "Zeker na Union heb ik niet de pretentie om te laten uitschijnen dat ik in de belangstelling van veel clubs sta."

Geconfronteerd met het nieuws lachte Vincent Kompany uitbundig: "Eindelijk zijn er eens geruchten. Maar ik reageer daar niet op. Ik ben zo gefocust en gedreven voor zondag... Zeker na de match tegen Union heb ik niet de pretentie om te laten uitschijnen dat ik in de belangstelling van veel clubs sta."

Geruchten horen bij het wereldje.  Het is normaal dat mensen eens informeren of bellen.

Vincent Kompany

Schrikken deed Kompany er evenwel niet van. "Geruchten horen bij het wereldje.  Het is normaal dat mensen eens informeren of bellen. Kijk, ik ben iemand die heel privé is. Meestal zijn er bij mij nooit geruchten, maar als het dan toch eens gebeurt, dan is dat zo. Vorige week was ik toevallig in Engeland om een prijs in ontvangst te nemen en misschien begint mijn naam daarom te vallen."


"Ik hou me er verder niet mee bezig en focus me op Anderlecht."

Herbekijk hieronder de persconferentie