Goed nieuws: Romain Grosjean mag ziekenhuis verlaten na horrorcrash in Bahrein

    Romain Grosjean ontsnapte op de valreep uit deze vuurzee.

    Enkele dagen na zijn zware crash in de Grote Prijs van Bahrein heeft Formule 1-rijder Romain Grosjean het ziekenhuis verlaten. De Fransman zal wel nog verder verzorgd worden voor zijn brandwonden.

    De beelden van de crash van Romain Grosjean in Bahrein zijn inmiddels de wereld rond gegaan. De Fransman van Team Haas wist op het allerlaatste nippertje te ontsnappen uit een vuurzee, maar liep daarbij wel brandwonden op.

     

    Grosjean werd na het ongeluk enkele dagen verzorgd in het ziekenhuis van Bahrein. Woensdag heeft zijn team laten weten dat de Fransman het ziekenhuis verlaten heeft. "Hij zal voorlopig nog in Bahrein blijven en hij wordt nog voort behandeld voor de brandwonden aan zijn handen", klinkt het.