Ga naar de inhoud

Jolien D'hoore verwelkomt eerste dochtertje Ona: "Onze harten zijn gevuld met zoveel liefde"

 wo 22 november 2023 11:02

Jolien D'hoore (33) is vanmorgen voor de eerste keer mama geworden. De ex-wielrenster en haar partner Jeroen Braekevelt kregen een dochtertje, Ona. "Welkom op deze wereld! Onze harten zijn gevuld met zoveel liefde", schrijft ze op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Jolien D'hoore hing in 2021 haar fiets aan de haak. Ondertussen is de viervoudige Belgische kampioen aan de slag als ploegleider bij AG Insurance-Soudal Quick Step, de vrouwenploeg van teammanager Patrick Lefevere. 

Jolien D'hoore sprak onlangs in onze Sporza Daily over zwangerschappen in het peloton

Oerkracht op 2 wielen: de moeders in het peloton
Ellen van Dijk praat over haar kersvers zoontje en hoe die beslissing om zwanger te worden niet het einde van haar carrière betekende. Ze heeft zelfs een terechte ambitie in Parijs, ze wil een medaille pakken in de olympische tijdrit. We bellen ook met haar begeleidende arts, Luc Baeyens. Hij heeft niet alleen ervaring en kennis in het wielrennen. En ook Jolien D'hoore - binnenkort voor het eerst mama - praat over een veranderde mentaliteit binnen het vrouwenwielrennen.
vrijdag 03/1112 min
Gerelateerd: