Ga naar de inhoud

BEKIJK: Boezemvrienden De Bruyne en Lukaku pakken uit met iconische handshake voor finale

De inzet is groot, maar het wederzijds respect nog groter. Daags voor hun clash in de Champions League-finale hebben Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku elkaar hartelijk begroet. Het duo pakt tijdens de "wissel van de wacht" voor de slottraining in Istanboel uit met die typische (en iconische) handshake.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is geen geheim dat De Bruyne en Lukaku het uitstekend met elkaar kunnen vinden.

 

De twee Rode Duivels deelden lief (en vooral leed) tijdens hun periode bij Chelsea en vormden een dodelijke tandem bij onze nationale ploeg.

 

Beide toppers delen ook meerdere passies, zoals de liefde voor rapmuziek en de NBA. Het duo heeft met Roc Nation Sports ook dezelfde partner die de commerciële belangen behartigt.

 

“Vanbinnen is Kevin een Afrikaan”, zei Lukaku ooit bij VTM over zijn ploegmaat. “Hoe beter ik hem leerde kennen, hoe meer ik dat in hem zag.”

 

De Bruyne zelf ooit over hét gebaar tussen de twee: "Het is gewoon een handshake zoals je er veel ziet", legt hij uit. "Een speciale betekenis zit er niet achter. Het levert wel prachtige foto's op. De omgeving, de diversiteit, zwart en wit: dat maakt het zo mooi."

Enkele beelden van eerdere handshakes