Ga naar de inhoud

De Bruyne grapt voor CL-finale: "Liefde op eerste gezicht met Haaland? Ben gelukkig met mijn vrouw"

 vr 9 juni 2023 21:25
" "
Kevin De Bruyne verkeert in een opperbeste stemming.

Van stress geen sprake bij Kevin De Bruyne. De middenvelder heeft zaterdag dan wel een afspraak met de geschiedenis, toch maakt hij tijd voor wat grappen en grollen op de persconferentie voor de Champions League-finale. Hij vertelt over zijn "magische band" met Erling Haaland, die geen liefdevolle is. "Hopelijk doet hij morgen wat we van hem mogen verwachten."

"Ik ben hier al lang en heb afgelopen jaren veel mooie dingen meegemaakt", opent Kevin De Bruyne zijn persbabbel daags voor de Champions League-finale. "Maar dit winnen zou geweldig zijn voor de spelers, de fans en de club."

 

De Rode Duivel is dan ook vastberaden dat zijn ploeg de titel wil winnen. "Als speler is het een van de mooiste prijzen uit je carrière."

 

Maar dan moet City zijn lessen wel geleerd hebben uit de verloren finale tegen Chelsea in 2021. "Wij waren toen niet goed genoeg", vertelt KDB. "Maar ik koester vooral de goede momenten, de slechte moet je gewoon accepteren."

 

"Ons speelschema is ook anders als toen. Twee jaar geleden lagen we twee weken stil in aanloop naar de finale. Vorige week speelden we nog tegen Manchester United in de FA Cup."

De magie die ik heb met Haaland kan ik niet uitleggen.

Kevin De Bruyne

Het was voor alle aanwezigen duidelijk: De Bruyne is in opperbeste stemming een dag voor de Champions League-finale.

 

Wanneer de middenvelder een vraag kreeg over zijn band met spits Erling Haaland, liet hij iedereen in de ruimte smakelijk lachen.

 

"Was het liefde op het eerste gezicht?", vraagt een journalist zich af. "Nee, nee", gniffelt De Bruyne. "Ik ben gelukkig met mijn vrouw."

 

"De magie tussen ons kan ik niet uitleggen. Ik versta hem en hij snapt mij. Haaland begon aan een verschroeiend tempo te scoren dit seizoen. Hij had geen moeite met aanpassing. Hopelijk doet hij morgen wat we van hem mogen verwachten", besluit hij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: