Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Herbekijk de beste fragmenten van de aflevering

In de tweede Vive le Vélo gewijd aan de Vuelta ontving Karl Vannieuwkerke  in Domein Coloma in Sint-Pieters-Leeuw ex-renners Eddy Planckaert en Fons De Wolf, die allebei tal van ritten wonnen in de Ronde van Spanje, en Yvan Vanmol. De jarenlange ploegdokter van Quick Step-Alpha Vinyl kon heel wat inside info geven over de leider van de Vuelta. Zeker na de knotsgekke rit van vandaag.

Sammy Neyrinck op bezoek bij de supporters van Evenepoel in de Vuelta

Terug naar de jaren van Evenepoel als voetballer

De vraagtekens over de lekke band van Evenepoel van tafel geveegd

Karl Vannieuwkerke gidst u door de hectische 16e rit

Herbekijk de volledige aflevering hieronder op VRT MAX

Vive le vélo

Alle ogen zijn dezer dagen gericht op Remco Evenepoel, de leider in de wielerronde van Spanje. Het is ondertussen al 44 jaar geleden dat een landgenoot een van de drie 'Grote Rondes' won. Stilaan is er een reële kans dat Remco Evenepoel die prestatie zal evenaren. Om de apotheose van deze mogelijk historische Vuelta extra in de verf te zetten, brengt Eén zeven dagen op rij 'Vive le vélo'. Gasten: Eddy Planckaert, Fons De Wolf
ma 05 september 2022 59 min
Gasten Vive le Vélo
Ma  José De Cauwer, Cian Uijtdebroeks, Jurgen Van den Broeck
Di Eddy Planckaert, Fons De Wolf, Yvan Vanmol
Wo Bert De Backer, Tom Steels
Do Bram Tankink, Renaat Schotte
Vr Marijn de Vries, Robert Janssens, Tim Declercq
Za Sven Vanthourenhout, Dirk De Wolf
Zo Eddy Planckaert