Ga naar de inhoud

Zoenoffer of prikje? Hamilton sluit vete met Alonso na Spa subtiel af

 di 30 augustus 2022 21:43
Hamilton heeft nog een cadeautje liggen voor Alonso.

Lewis Hamilton heeft zijn woordenwisseling met Fernando Alonso heel subtiel afgesloten. Een gesigneerde pet "voor Fernando" lijkt op een zoenoffer, maar heeft toch een spottende ondertoon.

Fernando Alonso, een voormalige ploegmaat van de zevenvoudige wereldkampioen, had Lewis Hamilton "een idioot" genoemd na hun botsing in de openingsronde van de Grote Prijs in Spa-Francorchamps.

 

De Spanjaard voegde er met een radioboodschap nog aan toe dat "Hamilton alleen maar weet hij moet rijden als hij op de eerste plaats mag starten".

 

Hamilton nam de schuld voor de botsing op zich, maar kon het op sociale media niet laten om nog eens subtiel na te prikken.

 

Op het eerste gezicht oogde zijn Instagram-post onschuldig. "Ik wil het team bedanken voor het harde werk en de fans bedanken om te komen opdagen", schreef hij bij een reeks foto's.

 

De laatste foto was een gesigneerde pet van Mercedes, met een sticker op "voor Fernando". Een knipoog om de woordenwisseling af te sluiten? Of toch eerder een laatste prikje?

 

Hamilton en Alonso hebben alvast een bewogen voorgeschiedenis. Ze waren in 2007 ploegmaats bij McLaren, in het debuutjaar van de Brit. Ze eindigen allebei met een gelijk aantal punten, op één puntje van wereldkampioen Kimi Raikkönen (Ferrari). 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: