Ga naar de inhoud

Klaar om te vlammen: De Ketelaere scoort meteen hattrick in amper 45 minuten

De Ketelaere laat een goede indruk na bij zijn nieuwe werkgever.

Het gaat hard voor Charles De Ketelaere. Daags na zijn debuut voor AC Milan opende 'CDK' vandaag officieel zijn rekening bij de Rossoneri. Tijdens een oefenmatch tegen derdeklasser Pergolettese scoorde de jonge Belg in amper 45 minuten meteen een hattrick. Eindstand: 7-1.

Met de deur in huis vallen heet dat dan. Nadat Charles De Ketelaere gisteren voor het eerst een kwartiertje had mogen opdraven in het rood-zwarte shirt van Milan, kreeg de aanvaller van coach Pioli vandaag een hele helft om zich te bewijzen.

Het was een kans die de Belg met beide handen greep. Zijn Milanese rekening openen, deed hij vanop de stip. Niet veel later volgden nog 2 doelpunten. Een hattrick in 1 helft dus. Je kan slechter beginnen bij een nieuwe club, al was het natuurlijk slechts tegen een derdeklasser..

Titelverdediger Milan ontvangt volgende week op de openingsspeeldag Udinese in het eigen San Siro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.