Ga naar de inhoud

De Ketelaere debuteert in oefenmatch voor Milan (en laat zich meteen opmerken)

"Een positieve noot", noemde La Gazzetta de invalbeurt van Charles De Ketelaere.

Na de transfersoap, de blijde intrede en de persconferentie kunnen we nu ook de eerste match van Charles De Ketelaere in een Milan-shirt afvinken. In een oefenduel tegen Vicenza mocht hij een kwartier voor tijd opdraven.

Het zijn drukke dagen voor Charles De Ketelaere. Afgelopen week vloog hij naar Milaan voor medische testen en de ondertekening van zijn contract, gisteren stond hij de pers nog te woord en vandaag mocht hij al meteen een kwartiertje meespelen.

In zijn laatste oefenmatch voor de competitiestart had Milan in Vicenza een gewillig slachtoffer gevonden. Het stond 1-6 toen De Ketelaere, iets na Alexis Saelemakers, mocht invallen.

 

Volgens La Gazzetta dello Sport "viel De Ketelaere op door een balverovering, een schot dat afschampte op de paal." De conclusie van de sportkrant: "Een positieve noot."

De Ketelaere heeft nu nog 7 dagen om nog wat meer te wennen aan zijn ploegmaats en zich misschien al in de ploeg te spelen voor de opener van Milan, thuis tegen Udinese.

Hoogtepunten van de match

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.