Ga naar de inhoud

Torunarigha afgevoerd na botsing met Bodart: "Geruststellend nieuws"

In de spektakelrijke slotfase van Standard-AA Gent sloeg thuisdoelman Bodart de bal weg, maar raakte ook bezoekende speler Torunarigha.

Er was heel wat stof tot napraten na de openingsmatch in de Jupiler Pro League tussen Standard en AA Gent. Het venijn zat in de staart. Op de valreep moest Gent vrede nemen met een puntje tegen een 10-koppige thuisploeg, maar de bezoekers zagen in de absolute slotfase ook Jordan Torunarigha uitvallen na een stevige uppercut van doelman Bodart.

Gent zette nog eens alles op alles, nadat het de gelijkmaker had geslikt. Toen Arnaud Bodart naar de bal wilde slaan, raakte hij Jordan Torunarigha. 

De Gentse verdediger kreeg de nodige verzorging op het veld en werd nadien groggy met de brancard afgevoerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Dat heeft de Duitser na geruststellende onderzoeken weer mogen verlaten, meldde Gent afgelopen nacht.

"Geruststellend nieuws over Jordan", klinkt het in een tweet. "De eerste scan toonde geen verontrustende zaken. Hij heeft het ziekenhuis verlaten."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.