(No) time to shine: Spezia-speler wordt na 10 minuten weer gewisseld door eigenwijze oorbel

za 16 april 2022 11:07
Het werd een invalbeurt zonder al te veel "bling bling" voor Nzola.

"Time to shine", dacht M'Bala Nzola toen hij op het uur tussen de lijnen kwam tegen Inter Milaan. Maar een schitterende invalbeurt zou het niet worden. De  Spezia-aanvaller liep het veld op, maar had zijn oorbel nog in. Na  10 minuten frunniken en friemelen, werd hij opnieuw naar de kant gehaald door zijn zichtbaar gefrustreerde coach.

Gisteren verloor Serie A-middenmoter Spezia met 1-3 van Inter Milaan. Op zich een onopvallend resultaat. Toch verscheen de wedstrijd op de trending-pagina van Twitter.

Daar zat Spezia-aanvaller M'Bala Nzola voor iets tussen. De Angolees werd na 60 minuten tussen de lijnen gedropt om een 0-1-achterstand om te buigen.

Maar echt schitteren zou M'Bala nooit doen ...

(Lees verder onder de foto)

De aanvaller van Spezia had een vestimentair probleempje ...

Na 5 minuten ontdekte de scheidsrechter dat de invaller zijn oorbel nog in zijn oor had.

Nzola snelde naar de zijlijn, maar had alle moeite van de wereld om zijn hardnekkige oorbel uit te nemen. Na minutenlang geknoei, besloot zijn coach Thiago Motta dat het welletjes geweest was.

Tien minuten na zijn invalbeurt werd Nzola opnieuw gewisseld voor Janis Antiste.

M'Bala Nzola verliet misnoegd het veld. Een invalbeurt om snel te vergeten.