Ga naar de inhoud

Woedende Beerschot-fans oog in oog met politie na nederlaag tegen STVV

Tientallen fans kwamen hun ongenoegen uiten in de buurt van het stadion.

Het is crisis op het Kiel. Na de nederlaag tegen STVV en een pijnlijke 1 op 21 ziet rode lantaarn Beerschot de concurrentie uitlopen. De Beerschot-fans pikten het niet langer en moesten na de wedstrijd gekalmeerd worden door de ordediensten.

Eén gelijkspel en zes nederlagen, dat is de balans voor Beerschot na 7 speeldagen in de Jupiler Pro League. Ook tegen Sint-Truiden, de ex-ploeg van Beerschot-coach Peter Maes, kon er gisteren niets geraapt worden. 

 

Voor verschillende Beerschot-fans betekende dat de druppel. Zij kwamen gisteren met tientallen verhaal halen aan het stadion op het Kiel. De politie moest in formatie de heethoofden tot kalmte aanmanen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.