Rüdiger slaat weer toe: man die De Bruyne blesseerde "bijt" nu in rug Pogba

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.

  Weer controverse rond Antonio Rüdiger. Na zijn beuk aan Kevin De Bruyne in de Champions League-finale sloeg de Duitser nu weer toe. Net voor rust lijkt de verdediger in de rug van Paul Pogba te bijten. De Fransman maakte veel misbaar, maar scheids en VAR grepen niet in.

  Na de beuk, nu de beet. Antonio Rüdiger blijft voor commotie zorgen. Na de veelbesproken fase met Kevin De Bruyne in de Champions League, waar de Rode Duivel een gebroken oogkas aan overhield, toonde de Duitser nu weer zijn tanden. Letterlijk. Kort voor rust "knabbelde" hij even aan de rug van Paul Pogba.

  Bij Frankrijk kennen ze Rüdigers reputatie van brokkenmaker ondertussen al. In de vorige interland tussen "Les Bleus" en de Duitsers kwam de verdediger met zijn studs op de nek van Pavard terecht. Nadien excuseerde hij zich wel.

  Lees ook: