Ga naar de inhoud

meest recent

   Auwtch: Rüdiger tackelen is niet ongevaarlijk, vraag maar aan Pavard

    vr 7 september 2018 12:50
   De blessure van Rüdiger.
   De trap van Rüdiger liet zijn sporen na.

   Benjamin Pavard is niet ongeschonden uit de interland tegen Duitsland gekomen. De Fransman tackelde een bal uit de voeten van Antonio Rüdiger en die kwam met zijn studs op de nek van Pavard terecht. Het resultaat: grote en pijnlijke schrammen. De Duitser heeft zich intussen wel geëxcuseerd.

   Het zag er alleszins erg pijnlijk uit

   Rüdiger excuseert zich op Twitter

   De Duitser bood na de wedstrijd meteen zijn excuses aan op Twitter. "Mijn excuses aan Pavard. Het was niet met opzet. Ik heb me meteen geëxcuseerd na het voorval en ik wil hem ook een heel snel herstel toewensen."

   Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.